Soluții complete pentru transportul mărfurilor

Descoperiți servicii de transport de mărfuri eficiente și sigure, oferite de o companie dedicată excelenței. Cu ajutorul celor mai moderne sisteme informatice, reușim să oferim clienților noștri un raport de încredere excepțional, garantând timpi minimi de preluare și livrare a mărfurilor.

De ce să alegeți serviciile noastre:

Preluare zilnică:

Asigurăm preluarea zilnică a mărfurilor, cu notificare prealabilă.

Flotă diversificată:

Dispunem de o gamă largă de vehicule, inclusiv dubițe și camionete carosate, pentru a răspunde nevoilor dvs. de transport.

Frecvența plecărilor:

Organizam plecări regulate din Italia și România de două ori pe săptămână (marți și vineri).

Ridicări flexibile:

Pentru zonele din afara Bucureștiului, Oradei și Montecosaro, ridicările se fac luni și joi.

Transporturi complete:

Pentru camioane complete, solicităm o comandă cu 3-4 zile înainte de plecare.

Transport expres pentru urgențe

Pentru transporturile în care timpul este esențial, oferim soluții rapide și eficiente. Echipajele noastre specializate pot traversa distanțe mari într-un timp foarte scurt, asigurând livrarea promptă a mărfurilor.

Asigurări de marfă pentru siguranța totală

Transporturile noastre sunt protejate de asigurări CMR, care acoperă responsabilitatea transportatorului. La cerere, putem oferi asigurări "All Risk" pentru o protecție suplimentară a mărfurilor.

Monitorizare în timp real

Utilizăm aplicații avansate de monitorizare GPS pentru a vă furniza informații în timp real despre locația și starea transportului. Astfel, aveți control total și vizibilitate asupra expediției dvs. în orice moment.

Siguranța mărfurilor - prioritatea noastră

Beneficiați de experiența noastră globală și de soluțiile eficiente, lucrând cu parteneri de încredere din cele mai mari corporații. Ne angajăm să oferim un serviciu sigur și fiabil, care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate.
Pentru mai multe informații sau pentru a urmări progresul transportului dvs., echipa noastră este disponibilă zilnic pentru a vă oferi suport și consiliere. Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta să vă transportați mărfurile rapid și în siguranță.

SIGURANTA


Beneficiati de experenta globala pe care o avem si de solutiile eficiente pe care le detinem colaborand cu cele mai mari corporatii.


[stm-calc id=”452″]

Translate »