Despre noi

Misiunea noastră: Soluții complete de transport marfăCargo Service a fost fondată în 2004 în Civitanova Marche, inspirată de viziunea și spiritul antreprenorial al fondatorului. Într-un timp scurt, compania s-a impus ca un jucător important în sectorul expedițiilor internaționale, concentrându-se pe piețele din Europa de Est, inclusiv România, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina și Rusia. Din 2006, Cargo Service a cunoscut o creștere rapidă, extinzându-și sediul și deschizând noi filiale, consolidându-și astfel serviciile de import-export, în special între Italia și România.

Misiunea noastră


Suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții de transport inovatoare și eficiente, nu doar pentru prezent, ci și pentru viitor. Ne angajăm să atingem cele mai înalte standarde și să anticipăm nevoile clienților noștri, transformându-le în oportunități reale. Suntem accesibili, ușor de contactat și întotdeauna pregătiți să oferim asistență.

Valorile Noastre


Integritate și angajament: Respectăm promisiunile și menținem relații de încredere cu clienții, angajații și partenerii noștri. Ne dedicăm stabilirii unor relații pe termen lung, bazate pe respect și transparență.
Valoarea oamenilor: Ne respectăm angajații și recunoaștem importanța lor în succesul nostru. Acceptăm provocările pieței și suntem în permanentă căutare de soluții pentru a îmbunătăți serviciile noastre.
Adaptabilitate și inovație: Într-o piață în continuă schimbare, suntem pregătiți să oferim cele mai moderne și eficiente soluții logistice. Ne adaptăm nevoilor clienților și le oferim suportul necesar pentru a-și atinge obiectivele.
Descoperiți cum Cargo Service poate deveni partenerul dvs. de încredere în transportul de mărfuri, oferindu-vă soluții adaptate și eficiente pentru fiecare etapă a lanțului logistic. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă optimizați procesele de transport și să vă dezvoltați afacerea!

 

AsigurariAsigurare marfa circula in conditii CMR "Responsabilitatea Transportatorului ".
Asigurare "All Risk" numai la cererea dvs. - scrisa.

Translate »