Despre noi

Misiunea noastră este să oferim soluții complete de transport marfăCargo Service a fost fondata la Civitanova Marche in anul 2004, datorita inspiratiei si spiritului inteprinzator al titularului, societatea a dezvoltat in scurt timp o importanta si utila activitate de expeditii international, in principal in Europa de Est (Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Rusia…).
Incepand cu anul 2006 Cargo Service cunoaste o dezvoltare rapida, transformand toate structurile operationale: isi extinde sediul si isi deschide noi filiale consolidandu-si astfel serviciile de Import-Expert, in mod special dintre Italia si Romania.

Misiunea noastra


Suntem o companie de transporturi care are grija de clientii sai nu doar astazi, ci si in viitor, ajutandu-i prin servicii performante.
Depunem toate eforturile sa atingem cele mai inalte standarde.
Anticipam nevoile clientilor, le transformam in oportunitati reale pentru ca mai apoi sa le indeplinim.
Suntem accesibili, usor de gasit, de inteles si mereu pregatiti sa ajutam.

Valorile noastre


Ne respectam promisiunile. Avem o relatie de incredere reciproca atat cu angajatii si partenerii nostri, cat si cu toti clientii, iar eforturile noastre sunt indreptate spre stabilirea unui contract pe termen lung cu acestia. Ne preţuim oamenii, ei sunt cei care fac diferenta. Acceptam provocarile si gasim solutiile de a fi din ce in ce mai buni intr-o piaţa care este in continua schimbare. Astfel, suntem pregatiti sa oferim cele mai moderne si eficiente solutii pentru clientii nostri.

Viziunea noastra


Viziunea noastra este orientata catre oameni si tine cont de nevoile si cerintele lor.
Pentru noi implicarea activa este un termen foarte important, nu doar raspundem clienţilor, ci suntem proactivi, le propunem solutia care li se potriveste cel mai bine si lucram cu adevarat în interesul lor.

 

AsigurariAsigurare marfa circula in conditii CMR "Responsabilitatea Transportatorului ".
Asigurare "All Risk" numai la cererea dvs. - scrisa.

Translate »